07-02-06

Dag 1 - 16 januari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

De volle maan hangt nog boven het station als de eerste set wordt klaargezet. Een stationsbordje met daarop ‘Koksijde’ wordt geplaatst door de decorateurs.

 

Tijdens de eerste scene verschijnt hoofdrolspeler Kevin ‘Symons’ Janssens op het perron wanneer een stomende trein het station verlaat. De stoom wordt gesimuleerd door setdresser Jimmy. Met een vernuftig zelfontworpen rookbom in een tang geklemd, loopt hij telkens mee met de vertrekkende trein. Maar tijdens één van de opnames, die schaars zijn omdat er pas om het uur een trein passeert, laat hij de bom vallen waardoor Rick volledig in rook opgaat. Jimmy wordt onmiddellijk voor de Televox camera geroepen om zijn relaas van de feiten te geven. A star is born.

 

Na een stevige maaltijd in de Zeebries, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘ZeeVries’, kunnen de opgewarmde cast en crew terug aan de slag.

Bij de namiddagscène die zich afspeelt in de desolate duinen van de doornpanne, is een perfecte timing tussen camera, seaking en het legerbusje van cruciaal belang. Producent Erwin Provoost coördineert even mee eb besluit dat het er goed uit ziet.

En niemand van de filmcrew is weggeblazen tijdens de rakelingse scheervluchten van de SeaKing, dus niets dan positief nieuws...

 

12:04 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.