08-02-06

Dag 4 - 19 januari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

Olivier De Laveleye, dé man van de technische special effects, zorgt er vandaag voor dat we ons de ganse avond en nacht in een hondenweer bevinden. En inderdaad … hond Nelson is er ook weer bij. Nog een geluk dat de cast en crew enkel de regen hoeven te trotseren van binnenuit de slaapbarak van Rick, alwaar de mistmachine de ruimte omtovert in een stofferige set.

 

De schaduw van de regen op het raam is op Rick’s gezicht af te lezen. Prachtige close-up van een starende Rick, een flash-back is geboren.

 

Tijdens de wasplaats-scene, een mysterieuze lokatie met 2 ronde wastafels en vele spiegels aan de muren, krijgt Rick bezoek van Alex(Veerle Baetens).

Een piepend geluid, gebruikt om Nelson te lokken, haalt Kevin(Rick) uit zijn concentratie en hij raakt even verstrikt in een slappe lach.

 

In de volgende set hangt er zelfs erotiek in de lucht. Kevin en Veerle spelen het liefdespel alsof ze het elke dag doen, sterk staaltje acteerwerk. Maar jammer genoeg verstoort Rick zijn gsm hun liefdespel, als een bliksem die de nacht in twee splijt.

‘Krijg nou tieten’, zou de Nederlandse Renee (assistant geluid) zeggen.

 

Ook Chef Belicher Wim blijkt 's nachts populair te zijn want zijn gsm stond niet stil. Rechtstreeks contact met Hollywood volgens hemzelf... 

 

 

14:28 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.