08-02-06

Dag 5 - 20 januari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het vuurtorenlicht dat weerspiegelt door de vensters van Rick’s slaapbarak wordt gesimuleerd door grote lichtbronnen die zijn gemonteerd op hoogtewerkers die wel tot 10m hoogte kunnen. Sommige inwoners van Nieuwpoort denken dat er een fuif aan de gang is in de kazerne van Lombardsijde, maar niets is minder waar.

 

Tijdens de break maken we kennis met Assistent opnameleiding Vincent ‘Speedy’ en opnameleider Reinout ‘Ket Kamionet’. Zelf omschrijven ze hun taak als een soort ‘Manusje van Alles’. Ze zijn als eerste op de set en verlaten als laatste de set. Vorige nacht na de opnames is Vincent om 4u nog van Koksijde naar Brussel en terug gereden om de pas gedraaide pellicules te laten ontwikkelen.

 

Er is ook een eerste gewonde gevallen, persoon in kwestie machinist Julien ‘Juju’. Zijn voorhoofd maakte kennis met een statief, maar 4 draadjes en een pleister verder, is Juju alweer volop in de weer met het versleuren van statieven en lichten.

 

Tot slot maakt de 2e camera-assistent Bjorn de winnende lottonummers van de superpot bekend, want sommige crewleden hadden zich eerder op de dag laten verleiden door de vele nullen…

14:40 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.