13-02-06

Dag 16 - 6 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is maandag en dat betekent altijd een beetje moeilijk op gang komen. Niet voor cast en crew, maar wel voor de stroomgroep en de verwarming die een kopje koffie en een croissant later pas op toerental raken.

 

De briefing room staat vandaag centraal tijdens de opnames. Hier kondigt de CO (Warre Borgmans) het bal aan dat dit jaar in Ter Duinen zal plaatsvinden.

 

De sfeer bij de acteurs tussen de opnames door is trouwens optimaal. Warre ontpopt zich tot een entertainer van formaat. Hij zuigt moppen uit zijn duim aan de lopende band. ‘Er waren eens 2 Seakings,… Er wordt luidkeels gelachen op de set.

 

Danny(chef cameraman) loopt de ganse dag met zijn muts op. Zijn haar is blijkbaar gesneden, maar om de één of andere reden wil hij het niet laten zien. Geruchten doen de ronde dat hij stiekem wil infiltreren bij het 40ste, want daarvoor is een korte haarsnit vereist.

 

Dan als besluit nog even een vleugje vakjargon. Als een take gedraaid is, volgt er altijd nog een kort overleg tussen Danny en Hans. Op dat moment roept Eddy altijd, ‘We checken eventjes the gate…’…….

….’ok, die is proper’

15:44 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.