13-02-06

Dag 17 - 7 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit de Wingops uitkijktoren van het 40ste zien we enkele vrachtwagens figureren. Marleen(Tine Reymer) staart voor zich uit tot plotseling een SeaKing langs de toren scheert… Een tiental maal mogen we genieten van dit adembenemende schouwspel … De wegrollende beweging die de SeaKing maakt in dezelfde scene, noemen ze in het vakjargon: ‘BANKEN of BANKDRAAIEN’… we leren bij.

 

Acteren is niet alleen een tekstje van buiten leren, vaak komt er veel meer bij kijken. Marleen (Tine) mag tijdens een bepaade take niet vergeten om altijd op hetzelfde moment haar monitor op te zetten. Ze moet ook iets achteruit leunen in haar zetel, maar net zoveel tot ze perfect tegenover haar tegenspeelster(Veerle) komt te staan. En daarnaast komt dan nog eens haar tekst, mimiek en lichaamstaal.

 

Chef Camera Danny heeft vandaag blijkbaar last van prikkels in de keel. Professioneel als hij is, hoest hij enkel tussen de dialogen door. De vele glaasjes water resulteren in trouwe bezoekjes aan het urinoir. Misschien is hij nerveus voor vanavond, want dan voetbalt het team van RACING WINDKRACHT tegen dat van FC KATARAKT. En dit onder strenge veiligheidsmaatregelen, want er wordt gespeeld op neutraal terrein, namelijk in de sporthal ‘1st Wing’ van La Bruyere (Bevekom/Beauvechain).

RACING WINDKRACHT is samengesteld uit : Jimmy(setdresser), Jelle(opnameleider), Vincent (assistent opnameleider), Jan(1st camera assistent), Christophe(productieboekhouder), Bjorn (2nd camera assistent), Hendrik(assistent rekwisiteur) en Nyk (setfotograaf).

16:02 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.