13-02-06

Dag 18 - 8 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de klinkende overwinning van gisteren tegen FC KATARAKT(14-4) en bijhorend feestje, neemt de crew vandaag het bureau van de CO onder handen. In realiteit is deze ruimte, die uitkijkt over het vliegveld, het lokaal van de nachtwacht van het kwartier in Goetsenhoven.

 

Veerle loopt tussen de opnames door enkele spraakoefeningen op te sommen zoals, ‘Konijnekoten keutelvrij kuisen’, terwijl Kevin de scene afsluit met een strakke ‘Ik heb geen idee waar u het over hebt,… CO’.

Tussen de verschillende takes keuvelen Kevin Janssens en Warre Borgmans gezellig met elkaar over hun favoriete acteurs in onvergetelijke scenes. Grappig om zien, want na Windkracht 10 Koksijde Rescue zal er waarschijnlijk ook zo over hen gesproken worden.

 

In de namiddag ontstaan er problemen met de installatie van buitenspots op een hoogtewerker. Iedereen gaat naar buiten en helpt duwen, maar er moet een militaire truck aan te pas komen om de hoogtewerker te bevrijden van zijn omsingeling met het groene grasveld.

 

Vandaag figureert ook een Agusta helikopter A109 (Airborne). Dit vereist het nodige teamwork omdat de helikopter op het juiste moment, hoogte en snelheid langs het venster van de ruimte moet vliegen alwaar geacteerd wordt.

 

 

16:22 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.