13-02-06

Dag 8 - 25 januari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn nog altijd aanwezig op het feest van de dynastie. Genodigden taxiën via de prachtige oprijlaan naar het kasteel.

 

De slogan van het 40°smaldeel luidt; ‘AUDE AUDENDA’ wat betekent ‘Waag wat er gewaagd moet worden’. Maar vandaag wordt de slogan aangepast tot ‘AUDI AUDINDA’ :‘Wagen gaat niet open wanneer gewenst ’. Ook gaat er nu en dan ongewenst een alarm af. Dure wagens zijn mooi, maar zonder handleiding zijn ze moeilijk.

 

Twee zwaantjes van de Militaire Politie begeleiden een BMW met daarin de Minister van Defensie(Eric Godon) en zijn kabinetchef (Frank Mercelis). Maar ondanks de mooie blauwe zwaailichten moet ook dit shot opnieuw gedraaid worden, want de BMW rijdt met gedoofde lichten. En in politietermen betekent dit :‘PAKBAAR’.

 

Een kadet slaat de deur iets te hard dicht en krijgt een uitbrander van de minister: ‘het is geen Leopardtank !’. En inderdaad het is geen Leopardtank, want een tijdje later weerklinkt een hevige knal, voor de gelegenheid gesimuleerd door de stembanden van Jakob, en de rookpluim waarin de BMW opgaat, door SuperJimmy…

 

Tegen het einde van de draaidag kunnen we dus met zekerheid zeggen dat de moeilijkste figuranten, auto’s zijn..

 

10:36 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.