19-02-06

Dag 24 - 16 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle hens aan dek vandaag bij het 40ste. De Seaking komt eraan met de crew van Mark. Zak Shukor (Tigris-matroos) en Bruce Wang (Tigris-kapitein), 2 aziatische londenaars, spelen de gewonden van dienst aan boord.

 

Als er gevlogen wordt met de SeaKing moet iedereen die meevliegt oordopjes gebruiken want er is enorm veel lawaai aan boord. Niet iedereen weet raad met die oordopjes, opnameleider Reinout gebruikt ze liever als neuspropjes.

 

De fysieke paraatheid van de cast wordt vandaag zwaar op de proef gesteld, want tijdens de scene moeten ze van de ene SeaKing naar de andere rennen. En zoals algemeen gekend in film moet de scene wel enkele keren opnieuw gedaan worden. Op deze manier blijven de acteurs scherp en alert. De echte crew van het 40ste houdt het bij een plaatselijk ingestudeerd dansje.

 

De rode loper wordt ook weer uitgerold vandaag en deze keer zijn de 3 musketiers (Vic, Warre en Ludo) aan de beurt.

 

Als er tegen valavond een plaatselijke regen- & windbui uitbreekt, moeten Juju(machinist) en Gideon (belichter) ingrijpen, want het licht vliegt bijna weg. Terwijl de enige die wil wegvliegen Rick Symons is, want hij is op zoek naar een lift doorheen het luchtruim...

22:49 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.