23-02-06

Dag 25 - 17 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gisterenavond was er een ‘almost halfway drink(& paella)’ en kregen we de eerste gemonteerde scenes te zien van Windkracht10. Een echt kippenvel moment…het zag er zelfs in zijn ruwe jasje al fantastisch uit …

 

Tijdens het eerste shot van de dag is er een plaatselijke stortbui te melden, natuurlijk weer dankzij Olivier en zijn team. Ludo trotseert het weer als een echte flight engineer zou moeten doen. Ook Stan voelt zich volledig in zijn sas in zijn eskimopak.

 

Vandaag is er veel bezoek op de set, onder andere Kris Dewitte (sterfotograaf, bekend van zijn foto’s op het filmfestival van Cannes), maar ook JimTV, VIPS e.a.

 

Bjorn(2nd camera assistant) heeft zo zijn eigen manier om een nieuw pellicule in te laden in zijn kleine lichtdichte tentje, dat dienst doet als donkere kamer.

 

‘s Avonds zijn Veerle en Stan gesignaleerd op de landingsbaan. Ze hebben een nieuw soort filmsetsport uitgevonden. Namelijk ‘SCHADUWWERPEN’ dit wil zeggen dat je jezelf voor het licht werpt en er zich een schaduw ontwikkelt op de set.

 

De POSA figureert vandaag in special outfit en ze worden in 10 bewegingen uitgebeeld door Kevin. De SeaKing trekt er zich weinig van aan en verdwijnt in de nacht. ‘Wat een shot, CINEMA, HAHAHAAHa,…’ schreeuwt Danny(chef cameraman), het orgasme nabij, uit.

09:00 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.