23-02-06

Dag 26 - 21 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze week meert het windkracht 10 team aan in de Underwater Stage van de fameuze Pinewoodstudios in Londen. Terwijl we hier zijn, zijn ze in een andere studio alle voorbereidingen aan het treffen voor de opnames van de nieuwste Bondfilm. Maar eerlijk gezegd ziet onze set er toch stukken mooier uit. We hoeven toch niet altijd nederige belgen te zijn.

 

De set is de gang van de zinkende Tigris, nagemaakt door het plaatselijk art direction team in samenwerking met Kurt(art director) en Annabelle(producer VFX). 

 

Er wordt gebruik gemaakt van natuurelementen als snel stromend water, vuur op het water en rook. Soms komen Danny en Jan zo dicht bij het vuur dat ze elkaar moeten afschermen van de warmte. Ze lijken wel een getrouwd koppel, een onafscheidelijk duo waar zelfs de heetste vlam niet kan tussenkomen...

 

We maken ook kennis met Mike Valentine (local cameraman). Soms hanteert hij de tweede camera. Deze welbespraakte man is heel moeilijk normaal te fotograferen, want hij is een verslaafd gekkebekkentrekker.

 

Kevin probeert zoveel mogelijk zijn stunts zelfs te doen. Een bepaalde scene speelt hij met zijn éné arm in brand, maar gelukkig is Veerle in de buurt. Hij zwemt ook zelf onder de vlammenzee door. Dit is fantastisch, want dan moeten er hiervoor geen speciale effecten meer aan te pas komen.

 

Danny en Hans worden per bootje naar en van de scene gebracht. Even wanen ze zich zelfs in het vroegere meli-park. Het kind in hen komt weer volledig tot ontbolstering.

17:12 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.