24-02-06

Dag 27 - 22 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag krijgt Windkracht10 te maken de derde ‘B’ die je eigenlijk beter niet gebruikt in het filmmaken, namelijk baby’s.

 

Kian Kamdar (10 maanden oud) en Kai Nathwani (9 maanden) zijn de jongste figuranten van Windkracht10. Deze twee kinderen wisselen elkaar voordurend af, want ze spelen samen één rol. Dit omdat het een heel zware scene is met een dreigende vuurzee en een kolkende watermassa. Maar al deze aspecten lijken geen probleem voor de baby’s. Het enige wat hen uit hun lood brengt is het helse lawaai van tetterende engelsmannen.

 

Doorheen de vuurzee verschijnt plotseling een wazig silhouet. We weten niet wat of wie eronder zit…. In het tegenshot maken we kennis met Thushani Weerasekera, de fictieve moeder van Kian of Kai.

Gelukkig zijn er ook safety divers die alles in goede wateren leiden. Zij zijn blijkbaar heel ‘close’ bevriend met de vlammen.

 

Tijdens sommige opnames zijn Hans en Danny genoodzaakt om een duikbril op te zetten. Na het rustige boottochtje van gisteren raken ze vandaag op de Splash(Bellewaerde-park) verzeild. Benieuwd waar ze morgen naartoe gaan.

 

Er wordt vandaag ook gewerkt met een onderwatercamera. Het lompe ding lijkt precies op een wasmachine. Trouwens over wasmachines gesproken. De echte draait op volle toeren, want er zijn voortdurend verse, droge handdoeken nodig op de set. Dankjewel Jutta(kledij). Die andere wasmachine wordt trouwens nog altijd bestuurd door Mike, die vandaag weer te betrappen was op enkele prachtige smoelwerken.

 

‘s Avonds na de opnames staat er een aangename biervriendelijke verrassing op tafel. Daaronder vinden we de volgende boodschap ‘ROLL 200 CONGRATULATIONS’.

14:49 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.