27-02-06

Dag 28 - 23 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storm op zee. Althans dat is toch wat de mensen van de U-stage(Underwater Stage) op voorhand beloofd hadden.

 

Om de storm te simuleren wordt gebruik gemaakt van tonnen die manueel op en neer in het water geduwd worden. Er wordt met echte brandweerslangen in het water gespoten, een windgenerator zorgt ervoor dat windkracht 10 bereikt wordt en een viertal waterkannonnen creëren een golfbrekend effect. Maar, het is nog geen storm volgens chef camera Danny …

Er worden last minute nog enkele tonnen bijgemaakt zodat er toch nog een heuse storm doorheen de U-Stage gaat razen. Kurt(Art Director) haalt zijn kuitspieren boven en trapt op de tonnen ook enkele stormen mee. Diegenen van de Belgische crew die de storm moeten trotseren zijn Danny en Jan. Met de camera filmen ze net boven of net onder het wateroppervlak, waardoor het stormeffect nog vergroot wordt. Zeer uitputtend, maar gelukkig geldt in Engeland de regel van de tea- & cake time.

 

Middenin het oog van de storm vinden we Alex, Rick en Koen terug. Ze raken verzeild in een gevecht met de grote Noordzee en ook met zichzelf. Kevin en Axel liggen bijna een hele dag in het water en zijn dan ook tegen het einde van de draaidag volledig uitgeput. Gelukkig zorgt Jimmy nu en dan voor de nodige humoristische aanmoedigingen ‘GOOD BUSY’, wat zoveel betekent als ‘GOE BEZIG’. Tenminste als je in het Engels-Nederlanse woordenboek, met haar op, kijkt.

 

 

 

 

15:26 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.