28-02-06

Dag 29 - 24 februari 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste dag in de U-Stage. En veel is er niet te zien, want alle scenes vandaag zijn onderwater. Gelukkig kunnen we de live actie meevolgen via de vensters in de gangen rondom het zwembad. Vaak levert dit spectaculaire foto’s op waarin het onderwaterwezen overvloeit in de gangen rondom het zwembad.

 

Mike Valentine(chef camera) laat ons nogmaals proeven van zijn onderwaterkunsten. Hij blaast een cirkelvormige luchtbel die groter en groter wordt naarmate ze stijgt naar het wateroppervlak. Mike zwemt eronder. Net alsof hij een engel is met een aureooltje. Françoise Valentine verzorgt de communicatie met Mike via een microfoon die zowel onderwater als bovenwater weerklinkt. Mike antwoordt via de camera terug met gebarentaal en spiegelschrift dat hij vormt op de monitor met zijn vinger.

 

Nu en dan gaat Danny zelf eens een kijkje nemen onder water om te zien of hij geen sublieme camerahoeken kan ontdekken. In de namiddag wordt er gebruik gemaakt van een groot vissersnet waar een bom in verscholen zit. De bom ziet er heel goed gemaakt uit, maar als men ze te water wil laten, dan zinkt ze niet. Dus er zit niets anders op dan er een opening in te maken. Hopelijk ontploft ze niet….

 

Op de monitor zien we dat ondertussen Gert(Thijs) en Axel(Koen)met zaklampen rondzwemmen bij het net. Alwaar ze beiden een kleine onderwaterstunt zullen uitvoeren. Om alles in goede wateren te laten stromen, wordt de ingangdeur van de U-Stage voorzien van strenge veiligheidsmaatregelen.

 

Tussendoor is er vandaag ook plaats voor enkele grappen en grollen. Veerle imiteert een VT4-reclame spotje , Jimmy houdt het bij onderwaterballet. De rest van de crew volgt aandachtig op de monitor en ziet dat het goed is.

 

Op het eind van de draaidag zijn we blij verlost te zijn van de helse stem van Françoise. Geef ons toch maar het geschreeuw van Eddy. Nog even uitblazen in het Pinewood salon en dan terug naar het vaste land. Merci Londen en U-Stage crew. WE’LL BE BACK

10:27 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.