08-03-06

Dag 34 - 7 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Café Kantine bij de vismijn in Oostende wordt omgetoverd tot café Bij Yvonne. De acteurs maken hun opwachting in het portaal alvorens het café binnen te stormen. Éénmaal binnen belanden we in een scene met veel dialoog en lichamelijk contact. Gelukkig staat Yvonne(Jaela Cole) stevig op haar benen en kan ze haar mannetje staan.

 

Vandaag knallen de champagnekurken in het rond. Nee niet tijdens de opnames, maar tijdens de pauze. Dop Danny Elsen heeft zopas een Plateauprijs (belgische oscar) gewonnen voor ‘beste cinematografie’. Het voorbije jaar draaide hij dan ook maar liefst 4 langspeelfilms(De Bloedbruiloft/Buitenspel/Vendredi ou un autre jour/Verlengd Weekend). De bezige bij kon jammer genoeg niet aanwezig zijn op de uitreiking, omdat hij op hetzelfde ogenblik bezig is met de opnames van windkracht10, wat hem ongetwijfeld opnieuw een nominatie zal opleveren.

 

Ook de acteurs worden één voor één onder de flitslampen gebliksemd. Deze fotoshoot is noodzakelijk voor de affiche van de film. Het voorontwerp ziet er alvast veelbelovend en hollywoodiaans uit.

 

Tussendoor amuseren de acteurs zich met een partijtje biljarten of handlezen. Ook de vertraagde gevechtscenes uit de matrix zijn goed bestudeerd geweest en worden vakkundig nagebootst door acteurs Kevin en Gert.

16:54 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.