13-03-06

Dag 35 - 8 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scene 127 is de voornaamste scene die we draaien vandaag. In het café ‘Bij Yvonne’ vragen Serge en Patrick zich af waarom Bertje zo ongelukkig aan den toog zit.

 

Omdat Windkracht 10 Koksijde Rescue na zijn bioscoopverhaal ook nog een tweede leven krijgt op het kleine scherm mag er tijdens de opnames niet gerookt worden. In TV programma’s is dat nu eenmaal uit den boze. Hier en daar wordt er toch een rookpluim gesignaleerd, gelukkig buiten beeld ofwel afkomstig van de rookmachine.

 

Normaalgezien worden honden niet toegelaten in Café Kantien, maar “Bij Yvonne” wordt er voor topactrices als Vjenna graag een uitzondering gemaakt.

 

Tijdens de buitenopnames wordt de regen gemaakt door het plaatselijke brandweerkorps. Ze doen het meer dan behoorlijk, Olivier De Laveleye, wees gewaarschuwd want er is concurrentie op de markt. De crew trekt zijn regenkledij aan en neemt plaats onder de opgetrokken paraplu.

 

Tijdens de verschillende shots dient de cast telkens opnieuw gedroogd te worden. Veerle heeft zelfs 3 identieke lederen jasjes omdat die niet zo snel te drogen zijn.

09:21 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.