13-03-06

Dag 36 - 9 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wind, wind en nog eens wind. In de havengeul van het Schutsplein te Oostende, lokatie draaidag 36, worden we bijna weggeblazen. 

 

We volgen Rick(Kevin) die Koen(Axel) aantreft in zijn zodiac, klaar om het ruime sop te kiezen. De zodiac heeft het even lastig om op toerental te geraken, maar éénmaal op gang is deze niet meer te stoppen. Axel krijgt een snelcursus om de zodiac in goede banen te leiden en blijkt een natuurtalent te zijn.

Van tijd tot tijd vaart er een reuzegroot schip voorbij van Trans Europa Ferries. Dan wordt er niet getwijfeld en onmiddellijk gedraaid want zo’n voorbijdrijvend gevaarte is de beste figurant die we ons deze nacht kunnen voorstellen.

 

Ook Carlo, een echte duiker van het veertigste, is standby, want je weet maar nooit dat er iemand van cast of crew in het water sukkelt.

 

De set ziet er ook weer oogverblindend goed uit. De groen-rood-blauwe gloed maakt weer zijn opwachting. Prachtige filmlandschappen zijn zeldzaam, maar in Windkracht 10 zijn ze toch talriijk aanwezig

09:33 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.