13-03-06

Dag 37 - 10 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19u30 ik kom aan bij het strand voor het Teerlinckplein in Koksijde maar er is niemand te zien. Nochtans begint de draaidag vandaag om 19u30. Vreemd... Tot plots uit de duisternis Vincent(assistant opnameleider) in zijn oranje jasje oplicht. Hij vertelt me dat de opnames - omwille van het gure klimaat,stevige buien en rukwinden -plaatsvinden in het openluchtzwembad van Oostduinkerke langs de zeedijk. 

 

In en rondom het zwembad zijn de cast en crew toch enigszins beschermd tegen regen en wind. Toch blijft het doorbijten voor Axel en Kevin. De scene in het zwembad spelen ze enkel met een kostuum aan, want ze komen net van een feest. De repetities worden dan ook met vele dekens en paraplu’s afgewerkt.

 

Ook bij het drinken, van zeer waterachtige whisky, raken ze niet opgewarmd. Het enige wat oplaait is een discussie over hun ‘grote plan’. Koen raakt zelfs zodanig over zijn theewater dat hij beweert tot in Engeland te kunnen pissen. Pissen kan, want ‘zeiken’ blijkt toch iets te antwaaarps te zijn.

Zelfs aan hond Vjenna haar uitdrukking is te zien dat er iets niet pluis is tussen Rick en Koen. Mooi, die hond is een echt natuurtalent, Hollywood wees gewaarschuwd… Waarschijnlijk wint volgend jaar voor het eerst een hond de oscar voor beste actrice.

 

‘s Nachts als de onderkoelde Kevin en Axel al op de autostrade huiswaarts aan het rijden zijn, nemen Nyk en Vincent hun plaats in. En zo merken ze aan den lijve in die korte 15 minuten wat Kevin en Axel een 6-tal uur moeten hebben doorstaan. Op de voorgrond acteren Veerle en Tine, maar hun acties dienen gestaakt te worden omwille van té koud en té veel regen.

 

 

09:54 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.