15-03-06

Dag 38 - 13 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alweer het begin van een nieuwe draaiweek.

Een beperkte cast en crew van 18 mensen spreken ‘s morgensvroeg af in het bevroren Kwartier koningin Elisabeth te Evere maar al snel wordt duidelijk dat er nog enkele last minute wijzigingen zijn in de dagplanning.

Vanuit Evere vertrekken we met zijn allen richting station Braine-L’Alleud. De sfeer in het busje is optimaal, iedereen waant zich terug in het lagere klasje op schoolreis naar het hellend vlak van Ronquière. In Braine stappen we de trein op richting Groot-Bijgaarden, een traject met heel wat kleine tunnels.

Op diezelfde trein treffen we Rick aan die zijn foto archief aan het doornemen is.

Enkele mensen van de crew (Jimmy, Eddy, Diana, Björn,…) kijken door de kleine treinraampjes om aan te kondigen wanneer er een tunnel in zicht is. In de tunnels zorgen enkele lichtflitsen van de electro’s voor het gewenste effect. Mooie shots!

 

Met het busje worden we terug naar Evere gebracht.

Vanuit Evere vertrekt de Wk10 karavaan richting Zeebrugge. Ter plaatse na het verorberen van een lekkere Merode maaltijd bekijken we de set. Een gigantische scheepsloods alwaar een reuzeschip in de steigers ligt. Bombastisch indrukwekkend. De crew lijkt precies op een bende mieren in deze immens grote ruimte.

 

We krijgen hier een staaltje acteerles voorgeschoteld van Tine Reymer. Alsof het niets is, laat ze haar tranen de vrije loop. En het grappige is dat ze telkens na zo’n emotionele take in een lach schiet. We kunnen hier spreken van een ‘higher emotion’. Wat wil zeggen lachen van verdriet of huilen van geluk.

12:55 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.