27-03-06

Dag 40 - 15 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de N34 van Middelkerke raast het Runwaybusje voorbij. Aan boord treffen we soms de acteurs en soms de crew aan. Boven hen scheert de Seaking en achter het busje rijdt een Truck van Coca-Cola. Bij het laatste shot wordt de camera zelfs gemonteerd in de auto van cameraman Danny. Dit alles net voor de prachtige zonsondergang aan de wolkenloze hemel. Het zal vriezen vannacht.

 

Éenmaal de zon achter de horizon verdwijnt, verplaatst de karavaan zich richting Clubhouse gelegen op de montgomerykaai in Oostende. We worden warm ontvangen in de loft van Alex, een plaats waar iedereen van de crew wel zou kunnen aarden. Verschillenden doen zelfs al een bod op bepaalde meubels, maar eerst moeten er nog enkele scenes opgenomen worden.

 

Buiten wordt nog snel een scene gedraaid met Veerle en Tine die de vorige keer omwille van de regen in het water viel. Binnen speelt Mark (Koen De Bouw) huiskok voor zijn teergeliefde muze, terwijl Alex kok speelt voor haar vissen Blip Blap en Blop. Koen De Bouw krijgt nog een witte t-shirt opgespeld om Veerle haar gezicht meer op te lichten.

16:28 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.