29-03-06

Dag 44a - 21 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

Een beperkte cast en crew spreekt af op de luchthaven van Melsbroek. Na enkele uurtjes wachten zoals het hoort op een luchthaven, vertrekt de C130.

Zonder Jakob van Figuratie weliswaar, want hij is zijn identiteitskaart verloren en met een papiertje van de politie lukt het niet. Alle verantwoordelijkheid rust nu op de schouders van zijn assisitent Eshref.

De C130 is niet wat je kan noemen een ‘first class’ vlucht. Je wordt door elkaar geschud, er is weinig ruimte waardoor de passagiers gezellig dicht met hun knieën tegen elkaar zitten. Het voordeel is dat je gemakkelijk in slaap wordt gewiegd. Enkele anderen houden het bij het oorverdovende lawaai van de motoren op een spelletje hints. 

Na een kleine 2 uur vliegen landen we in Edinburgh Schotland, alwaar we naar de Superfast worden gebracht, die aangemeerd ligt in Rosyth.

 

Na amper twee uur op Schotse bodem verlaten we het land alweer richting Zeebrugge. Cast en Crew geniet nog van de ondergaande zon en een paar prachtige architecturale bruggen. Dan volgt in het spiegelende onthaal een kleine briefing over de komende 20uur op het schip.

Veel kan er nog niet gedraaid worden want op de achtergrond is steeds land in zicht en volgens het script zitten we in volle zee. Maar Danny en Jo(steadicam) weten wel raad met dit soort situaties.

 

 ‘s Avonds drinken we nog een glas op de verjaardag van Danny (DOP) en Diana(Make Up). Daarna valt de nacht en ronkt de crew zich doorheen hun dromen in de kleine claustrofobische slaapkajuiten.

12:31 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.