12-04-06

Dag 45 - 23 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag zijn we voor de tweede maal in het Polygoon Kamp te Brasschaat.

Het is voor de produktie een hele klus geweest om het programma voor vandaag  in elkaar te boksen, want volgens de callsheet zijn de acteurs niet altijd ter beschikking. Een voorbeeld voor vandaag: Warre beschikbaar van 16u-19u, Vic beschikbaar tot 19u, Koen beschikbaar van 15u-18u30, Stan beschikbaar vanaf 14u, Kevin beschikbaar vanaf 14u,…

 

Terwijl een duikerspak ligt te drogen op de radiator en er een onderbroek ‘met vele groetjes van de Primula’ is gearriveerd in de make-up ruimte, staat er voor Rick en Alex een verrassing te wachten in de radartoren.

Vjenna doet vandaag dienst als Kersthond en er hangt een ontspannen sfeertje in de radartoren. Enkele crewleden hebben het er ook heel erg naar hun zin.

Renee (assistant geluid) daarentegen zoekt altijd een rustig plaatsje uit naast de set waar hij zijn ding kan doen. Soms hoor je hem praten en denk je dat hij tegen zichzelf bezig is, maar hij staat eigenlijk constant in verbinding met Simone(chef geluid) .

 

Enkele uurtjes later treffen we chef camera Danny en regisseur Hans aan tussen een doolhof van statieven. Op de statieven vinden we licht, regen, wind, filters en dergelijke terug. Ook Mark (Koen De Bouw) en Serge(Stan Van Samang), piloten van de Seaking, banen zich een weg doorheen de storm…

 

 

14:55 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.