12-04-06

Dag 46 - 24 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het Koninklijk Hoger Instituut van Defensie te Laken wordt het verhaal verdergezet. In de immense trappenhal ontdekken we een woedende landmachtgeneraal. De akoestiek van de ruimte speelt hier duidelijk in het voordeel van de generaal.

In een klein vertrekje naast de hal ontdekken we in een immense spiegel de video-assist. Op dit scherm kan onmiddellijk gezien worden wat er gefilmd wordt.

 

Ook de making of-ploeg is weer van de partij. Dit wordt vast en zeker de beste Making Of ooit want het gedreven duo Guy en Bert wringen zich overal tussendoor.

 

De make up is deze keer makkelijk begluurbaar want enkel een grote glazen wand scheidt de make-up ruimte van de eetzaal. Rond de middag arriveert daar de Posa. Ze gaan allen in een rijtje staan en worden vakkundig gecamoufleerd met zwart, groen en bruine kleuren.

 

Even later treffen we ze terug aan in de blauwe camionet, die we eerder al op draaidag 20 ook hadden zien voorbij razen. Onder hen is er een ‘special guest’ aanwezig…,maar de chauffeur is er blijkbaar gerust in…

15:19 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.