12-04-06

Dag 49 - 28 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondom de SimulSeaking in het Polygoom Kamp te Brasschaat is met doeken een volledig witte kubus opgetrokken. Deze witte kubus heeft als doel het daglicht te simuleren.

Dat het werkt zien we aan het feit dat her en der zonnebrillen opduiken. Ook deze setfotograaf is de witte kubus erg dankbaar.

 

Even later wordt Ludo Busschots gebrieft dat Alex en Zak gewincht zullen worden. Hij begrijpt het niet, want hij weet niet dat Zak een acteur is. Hij denk dat Hans een grap met hem uithaalt omdat Veerle even voordien hetvolgende had gevraagd : ‘Moet die zak tussen mijn benen?’, waar het in dat geval wel over een echte zak ging.

 

‘Fluppe’, de echte duiker van het 40ste, helpt Veerle en Zak met winchinstructies. Aan de andere kant van de Simulseaking staat een bende klaar om Veerle en Zak op te winchen.

De helmen worden nog besprenkeld met matte spray opdat ze minder blinken. Volgens Jelle Cleymans ruikt de spray en dus ook zijn helm naar franchipane. Smakelijk!

Het ganse winchtafereeltje wordt slechts enkele keren gerepeteerd, want het mag er ‘professioneel chaotisch’ uitzien.

 

Als de cargodeur van de Seaking open is, is de crew die bij de cargodeur zit verbonden met een veiligheidsgordel, ook ‘monkeytail’ genoemd. Veerle houdt het bij een leuke verspreking en maakt er ponytail’van.

15:55 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.