12-04-06

Dag 50 - 29 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

Patrick en Alex kijken verwonderd naar beneden. In realiteit zien ze enkele de vloer van het Polygoom Kamp in Brasschaat, maar wat ze in fictie zien dat kunnen we pas verklappen wanneer de film in de zalen te zien is.

 

Wie ze ook zien beneden op de vloer is Jimmy, die de winchhaak laat bewegen, hij speelt als het ware voor de wind. Ludo vertelt ons dat ze dat in de serie van Windkracht 10 ook zo deden en het kwam toen geloofwaardig over. "Laten we het zo houden, ze zijn het nu toch gewoon" voegt 1e Assistant regisseur Eddy eraan toe.

 

Wim (chef electro) speelt het zonnetje op de set. Hij bedient de hefkraan met een lichtbron die dienst doet als zon. Zijn collega Gideon is wolk: met een zwart vlaggetje houdt hij hier en daar het teveel aan licht tegen op de acteurs.

 

Hondje Vjenna moet voor een bepaalde scène aan de nek van een backpacker likken en dat lukt niet met een snoepje alleen. Backpacker Michel’s nek wordt volledig ingesmeerd met honig en ja, het valt in de smaak maar dan vooral bij Vjenna.

 

Ook enkele jonge winnaars van de Jommekeskrant komen langs op setbezoek en gaan samen met Jelle op de foto. Zelfs Bjorn die een hevige fan is van Jelle krijgt een ‘echte’ onuitwisbare handtekening op zijn arm.

16:06 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.