12-04-06

Dag 52 - 31 maart 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze film is geen sprake van voetenwerk, maar wel van bochtenwerk, want wederom worden er bochten gesimuleerd. Doorheen een spleet in de witte kubus, zien we Hans die alle instructies via walkie doorstuurt naar de cockpit. Alsook wordt een heuse explosie nagebootst. Mark en Serge krijgen het hard te verduren in de cockpit.

 

Tussen hen in zit Simone (geluid) die zich verstopt voor de camera van Danny, die net boven haar door het cockpitraam naar binnen gluurt. Om haar toch enige vorm van comfort te gunnen, wordt het dashbord uit de cockpit gehaald door Merijn.

 

Ook vandaag zijn er weer enkele setbezoekers. Onder andere enkele mensen van de nederlandse co-producent alsook enkele mensen van het VAF.

 

Diana (make-up) brengt vandaag ook nog haar beste vertolking van Pat (Ludo Busschots). Ook kleedster Jutta  zit ondergedompeld in een dompelpak, want zij speelt stand-in voor Veerle.

 

Op de Green Key zijn een aantal kruisje gekleefd. Dit om een referentiepunt te creëren voor de acteurs om naar te kijken ofwel als referentiepunt voor de scherpstelling van de camera.

 

Na de draaidag wordt er nog een glaasje gedronken op de verjaardag van Ludo. Van de crew ontvangt hij een versierde hoed met devolgende spreuk, ‘ooit was ik…BLOND’

 

 

16:39 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.