12-04-06

Dag 53 - 3 april 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag gaat Windkracht 10 even terug aan boord van de Superfast in Zeebrugge waar nog enkele scenes dienen gedraaid te worden. Onze Engelse acteurs zijn ook weer van de partij.

 

Deze keer bespringt onze eigen Vjenna de brancard. Haar plaats wordt niet ingenomen door Toddy aangezien we op Belgisch grondgebied blijven. Vjenna mocht de vorige keer niet mee naar Schotland omdat het bloed van een hond 6 maand voor afreis naar het buitenland getest moet zijn.

 

Voor de gelegenheid wordt de steadicam vandaag gehanteerd door machinist Hans. Terwijl in de gespiegelde inkom van het onthaal van de superfast iedereen zich aan het installeren is, worden de eerste repetities met de acteurs afgewerkt in de gespiegelde traphal tussen dek 7 en dek 8. Vjenna wordt opgejut door een andere hond, want op dit moment in het verhaal moet Nelson overkomen als ‘Gevaarlijk’.

Maar Rick weet er wel raad mee en komt over als ‘gevaarlijker’. Wanneer Kevin een dokterstas iets te ijverig voor zich uit katapulteert en tegen een spiegel terecht komt, is er opnieuw ‘a star born’, maar dan wel in de spiegel.

 

Om 14u moeten we de superfast verlaten, het wordt een echte race tegen de tijd. Absolute stress maar net op die momenten wordt er straffe cinema gemaakt.

 

In de namiddag trekt een beperkte crew naar het radarplatform (Oostdyckbank) dat zich enkele kilometers ver in zee bevindt.

16:57 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.