14-04-06

Dag 54 - 4 april 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste week, voorlaatste dag in de loods in Brasschaat. Al meteen worden we opgeschrikt door een enorme explosie. Als onze oren ons niet bedriegen dan komt die knal uit de controlekamer van de Tigris, wederom tot in de puntjes perfect nagebouwd door de decorploeg.

 

De ploeg van Olivier speelt er ook lustig op los met water, vuur en rook. Dit heeft tot gevolg dat er rondom de set al snel een gevaarlijk gladde vloer ontstaat. Gelukkig wordt dit overtollige water nu en dan verwijderd door Reinout die daarvoor een waterzuiger gebruikt. Jimmy leidt alles in goede banen, want met een zwaailicht op zijn hoofd bootst hij een vuurtoren na.

 

Even later stormen Kevin en Zak doorheen de traphal van de Tigris. Ook Thusani, de jonge aziatische vrouw die ook in Londen acteerde, snelt de trappen op en neer. Het kindje van Thusani wordt deze keer gespeeld door Romeo. Hij is 6 ½ maand oud en bij deze de jongste acteur van Windkracht 10.

 

Naast de Tigris traphal is een stelling gebouwd zodat iedereen zijn plekje kan uitzoeken op de set. Onderaan de traphal is een waterreservoir voorzien waarin al het water wordt opgevangen. Wederom kruipen Hans en C° in regenkledij en trotseren ze de bakken water die doorheen de traphal storten.

 

‘s Avonds is iedereen uitgenodigd voor een lenteBBQ bij Veerle haar papa. Dat wordt smullen en smekken bij een gezellig kampvuur.

09:33 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.