14-04-06

Dag 55 - 5 april 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorlaatste draaidag en laatste draaidag in Brasschaat. Er moet veel gedraaid worden. Gelukkig kunnen we vandaag rekenen op 2 camera units. Unit A filmt binnen in de witte kubus. Terwijl unit B buiten aan het werk is. De buitenploeg heeft het klimaat niet mee want het ene moment is er een teveel aan zonlicht en het andere moment hagelt het. Cameraman Jean moet in de vreemdste posities gaan liggen om Rick goed in beeld te krijgen.

 

Om de acteurs in dezelfde richting te laten kijken heeft Jelle van opnameleiding een tennisbal op een stok gemonteerd die als focuspunt dient. Later doet hij zelfs dienst als micro voor een fictief interview met Gideon en Vinny

 

Bij unit A worden op de laptop foto’s bekeken van eerder gedraaide scenes, kwestie van Rick in hetzelfde modderpak te hullen als enkele dagen geleden. Hij wordt door de twee witte melkmeisjes Jutta en Diana volledig in de modder gedrenkt. Mmmm… modder!

 

Ook ikzelf en Gaetan laten ons weer van onze beste stand-in zijde zien, deze keer overtreffen we de prestaties van Koen en Stan. Deze heuse verkleedpartij is pas volledig compleet als we ook nog achteraan de seaking, de Seakingbewegingsimulerende cowboy Tom aantreffen.

 

Op de catering tafel vinden we vertederd een boekje terug met tekeningen van kinderen, die handelen over de CityKing. Het helpt iedereen doorheen de laatste loodjes. Spijtig dat het bijna voorbij is… Alex wordt er zelfs een beetje triestig van, maar dat zal waarschijnlijk wel omwille van andere redenen zijn.

12:28 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.