19-04-06

Dag 56 - 6 april 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De allerlaatste draaidag.

We hadden nooit gedacht dat deze ook nog de drukste zou worden. We vinden in de menigte allerlei pers terug, blijde winnaars van een setbezoek en vele bioscoopuitbaters die alvast even van de film komen proeven.  

 

De 2 cameraploegen zijn klaar voor een laatste adrenalinestoot.

Bij Danny en de zijnen worden de witte lijnen van de tarmac nog een keertje gewit terwijl bij de andere unit cameraman Jan 25 meter boven een natgespoten Seaking staat te filmen op een uitgeschoven brandweerladder. Naast de Seaking ligt de greenkey. De crew van de Visual Effects van London kijkt toe en ziet dat het goed is.

 

Na het eten zijn we allen klaar voor één chaotische groepsfoto. We zijn met veel te veel mensen om allen op een foto te krijgen dus dat wordt knip- en plakwerk. Ondertussen is ook minister Anciaux samen met zijn gezin op de set aangekomen. Jelle poseert nog even met enkele fans en daarna wordt er terug een beetje geacteerd. Het gaat er ondanks de drukte allemaal heel ontspannen aan toe.

 

Alex en Rick die hebben nog een fictief onderonsje alvorens er nog enkele historische groepsfoto’s worden vastgelegd.

 

Bij valavond rukt de Seaking nog eens uit. De sfeer is uitgelaten. Stan springt een gat in de lucht, Kevin en Veerle worden gewinched alsook Ludo, maar die wordt zoals gepland in het spoelbad gemikt.

 

Einde draaidag,.. einde draaiweek,.. einde draaiperiode,.. tot in oktober, want dan wordt de film in de zalen verwacht.

 

10:43 Gepost door ©NyklyN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.